Kissan magneettikuvaus

Kissat

Hintoihin lisätään lääke- ja tarvikekustannukset. Mahdolliset muut toimenpiteet lisätään hintaan. Lopullinen hinta määräytyy kuvattavien kohteiden mukaisesti.

Magneettikuvaus

alk. 668 eur

Oulun Eläinklinikalla on käytössä eläinten kuvaukseen suunniteltu magneettikuvauslaite. Eläinlääkärisi näkee nyt paremmin, mikä lemmikkiäsi vaivaa. Magneettikuvaus on röntgentutkimusta parempi tutkimus useissa sairauksissa, eikä siinä käytetä lainkaan haitallista säteilyä.

Jos lemmikilläsi on hermostoon liittyviä (neurologisia) oireita, magneettikuvauksen avulla nähdään helposti mm. aivojen ja selkärangan hermojen rakenne ja niiden mahdolliset ongelmat. Se on erinomainen tutkimustapa, kun selvitetään, mistä lemmikkisi ontuminen tai jalkakivut johtuvat. Eläinlääkärisi voi käyttää sitä apuna myös, kun lemmikki on vammautunut ja selvitetään vammojen laajuutta ja vaikeusastetta.

Hoidamme klinikallamme myös lähetepotilaita. Mikäli eläinlääkärisi on suositellut kissallesi magneettikuvausta, voimme järjestää tutkimusajan joustavasti ja tarvittaessa myös hyvinkin akuutisti. Käytössämme ovat yleisimmät vakuutusyhtiöiden suorakorvauspalvelut ja monipuoliset rahoitusvaihtoehdot.

Kissan magneettikuvauksen hinta?

Kissan magneettikuvauksen hinta on alkaen 665 euroa, ja lopullinen hinta määräytyy kuvattavien kohteiden mukaisesti. Tarkka kliininen tutkimus on kuitenkin suositeltavaa ennen magneettikuvausta, ja oireiden syyn mahdollisimman tarkka selvittäminen etukäteen auttaa kuvauksen suunnittelussa. Hyvillä esitiedoilla magneettikuvauksesta saa tarkemman ja se saadaan kohdistettua tarkennettuna oikeaan kohteeseen.

Onko sinulla kysyttävää kissan magneettikuvauksesta?

Asiantunteva henkilökuntamme vastaa lisäkysymyksiisi puhelimitse numerosta 08 554 5850 tai sähköpostitse info@ouluek.fi.

Palveluhinnasto

Löydät yllä olevasta listasta klinikkamme yleisimpien toimenpiteiden hinnan. Mikäli et löydä etsimäsi toimenpiteen hintaa, ota yhteyttä ajanvaraukseemme p. 08 5545 850 tai info@ouluek.fi.

Hinnat sisältävät käyntimaksun ja arvonlisäveron. Käyntimaksumme on 31 eur, saman omistajan seuraavasta lemmikistä saa 8 euron alennuksen käyntimaksusta. Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin. 

Päivystysaikoina voimassa on korotettu hinnasto.

Arkisin klo 21, ja lauantaisin klo 17 saakka toimenpiteet +50%, 

Arkisin klo 21, ja lauantaisin klo 17 jälkeen toimenpiteet +100%

Jos et tarvitse lemmikillesi varaamaasi aikaa, peruutathan ajan viimeistään vuorokautta (24 h) ennen aikaa, jotta voimme tarjota sitä eteenpäin. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme puolet varatun toimenpiteen hinnasta. Peruutuksen voit tehdä puhelimitse ajanvarausnumeroomme  08 5545850 tai sähköpostitse info@ouluek.fi.

Maksutavat

Meillä voit maksaa yleisimmillä maksukorteilla ja käteisellä. Käytössäsi on myös Klarna- ja SAV-laskutusmahdollisuus, joiden käyttäminen edellyttää positiivista luottopäätöstä.

Suorakorvauspalvelut

Oulun Eläinklinikalla on käytössä LähiTapiolan, Agrian ja Pohjantähden suorakorvauspalvelut.

LähiTapiolan suorakorvauspalvelu on toiminnassa arkisin klo 9–17 välisenä aikana.
Agrian suorakorvauspalvelu on toiminnassa arkisin klo 9–16.30 välisenä aikana.
Pohjantähden suorakorvauspalvelu on toiminnassa arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Muistathan ottaa suorakorvausta varten mukaan lemmikkisi vakuutusnumeron.