Eläinlääkäripäivystys

Eläinlääkäripäivystyksemme palvelee lemmikkiäsi ja sinua kiireisissä hoitotapauksissa Oulussa viikon jokaisena päivänä 8-24.  Soita ja varaa aika! 

Oulun Eläinklinikka tarjoaa asiantuntevaa ja laadukasta eläinlääkäripäivystyshoitoa lemmikkieläimellesi Oulun Kaakkurissa, osoitteessa Metsokankaantie 3, 90420 Oulu. Tuo lemmikkisi meille parhaaseen mahdolliseen hoitoon!

Eläinlääkäripalvelut koiralle Oulun Eläinklinikalta.

Eläinlääkäripäivystyksen aukioloajat

Ma–Su 8–24

Metsokankaantie 3, 90420 Oulu

Info@ouluek.fi

Eläinlääkäripalvelut Oulussa Oulun Eläinklinikka.

Oulun Eläinklinikka on täyden palvelun eläinlääkäriasema. Annamme ensiapua akuuteissa sairaus- tai onnettomuustapauksissa, sekä tarvittaessa ohjaamme potilaan jatkotutkimuksiin.

Otamme päivittäin vastaan ajanvaraus- ja päivystyspotilaita aukioloaikojemme puitteissa.

Tarvitsetpa lemmikkieläimellesi kiireellistä hoitoa tai perusterveydenhoitoa, kuten rokotuksia, terveystarkastuksen, hammaskiven puhdistuksen, tai vaativampaa erikoisosaamista, kuten röntgentutkimuksia, magneettikuvausta, kirurgisia toimenpiteitä, ortopediaa – löydät sen kaiken meiltä!

Lämpimästi tervetuloa!

Tutustu eläinlääkäripalveluidemme tarjontaan

Eläinlääkäripäivystys hinta

Eläinlääkäripäivystyksissä on päivystysajankohtina voimassa korotettu hinnasto seuraavasti:

  • Ma-pe klo 7-21 +50%
  • Ma-pe klo 21-23 +100%
  • La klo 9-17 +50%
  • La klo 17-20 +100%
  • Su klo 10-18 +100%

Hintamme on kerrottu selkeästi ja läpinäkyvästi eri palveluiden sivuilla yleisimpien toimenpiteiden osalta. Mikäli et löydä etsimäsi toimenpiteen hintaa sivuiltamme, ota meihin yhteyttä ja kysy hintaa haluamallesi toimenpiteelle.

Meillä voit maksaa yleisimmillä maksukorteilla ja käteisellä. Käytössäsi on myös Klarna-laskutusmahdollisuus, jonka käyttäminen edellyttää positiivista luottopäätöstä.

Lisäksi käytössämme on LähiTapiolan, Agrian, Ifin ja Pohjantähden suorakorvauspalvelut. Muistathan ottaa suorakorvausta varten mukaan lemmikkisi vakuutusnumeron.

Miksi Oulun Eläinklinikan eläinlääkäripäivystys?

Kattavat ja laadukkaat eläinlääkäripalvelut

Perusterveydenhoidosta erikoisosaamista ja -laitteistoa vaativiin hoitotoimenpiteisiin. Klinikallamme on myös laboratorio, joten laboratoriotutkimukset ja -vastaukset saadaan nopeasti.

Kokeneet ja osaavat eläinlääkärit

Ammattitaitoiset eläinlääkärimme ovat erikoistuneet moniin eri eläinlääketieteen aloihin, kuten kirurgiaan, neurologiaan, fysioterapiaan, ortopediaan, sisätauteihin, hammashoitoon ja käyttäytymiseen.

Modernit tilat
ja laitteet

Nykyaikaisesti ja monipuolisesti varusteltu klinikka. Meiltä löytyy monipuoliset kuvantamislaitteet: matalakenttämagneetti, suoradigitaalinen röntgen, moderni ultraäänilaite, hammasvälineistöt, hammasröntgen ja tähystyslaitteet.

Ystävällinen
asiakaspalvelu

Rakkaan lemmikin terveys voi aiheuttaa suurtakin huolta. Osaava henkilökuntamme kohtelee jokaista lemmikkiä ja hänen omistajaansa asiantuntevasti ja lämmöllä.

Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu

Näet sivuiltamme hinnat eri palveluille, yleisimmille toimenpiteille. Mikäli et löydä etsimäsi toimenpiteen hintaa, ota yhteyttä meihin ja kysy.

Eläinlääkäripäivystys

Kun hätä on suurin, silloin nopea apu on tarpeen. Meillä on eläinlääkäripäivystys Oulun Eläinklinikalla lemmikeille ma-pe 7-23 ja la 9-20.

Usein kysytyt kysymykset – eläinlääkäripäivystys

Päivystyshoito tarkoittaa äkillisen vamman tai sairastumisen edellyttämää välitöntä tutkimusta ja hoitoa. Kyse on sellaisesta tilanteesta, jossa hoitoa ei voida siirtää seuraavaan päivään. 

Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi myrkytys, shokki, akuutti haava- tai trauma, käärmeenpurema, akuutti oksentelu/ripuli, lämpöhalvaus, hengitysvaikeudet, mahalaukun kiertymä ja epileptiset kohtaukset.

Tyypillisiä oireita, jotka voivat kertoa päivystyshoidon tarpeesta, ovat: yleisvoinnin nopea huononeminen, tajunnan tason lasku, hengityksen vaikeutuminen, kalpeat limakalvot, potilas ei pysy pystyssä, ruumiinlämpö yli 40, voimakas verenvuoto, voimakas kipu, virtsaamisvaikeus, vatsan turpoaminen, verinen oksentelu/ripuli, voimakas silmän siristely, kohtuvuoto, synnytys ei edisty.

Muutokset ruokahalussa, käytöksessä, ulosteessa tai virtsassa voivat olla merkkejä sairaudesta. 

Ota välittömästi yhteyttä eläinlääkäripäivystykseen. Lue täältä tarkemmin myrkytyksistä koirilla ja myrkytyksistä kissoilla.

Usein koira näyttää kivun vetäytymällä omiin oloihinsa, ruokahaluttomuutena, masentuneisuutena, aggressiivisuutena, kipeän ruuminosan aristamisella tai ontumisella, sekä liikkumishaluttomuutena.  Mikäli epäilet koiralla kipuja, voit varata ajan eläinlääkärille. Akuuteissa oireissa päivystys on oikea osoite.

Lemmikkisi tulisi käydä eläinlääkärissä säännöllisesti vuosittaisissa tarkastuksissa. Lisäksi, jos lemmikkisi oireilee, on loukkaantunut tai käyttäytyy poikkeavasti, se tulisi viedä eläinlääkärille mahdollisimman pian. Jos suunnittelet matkustamista lemmikkisi kanssa, on terveydentila myös hyvä tarkastaa ennen reissua.

Meillä on käytössä Klarna-laskutusmahdollisuus, jonka käyttäminen edellyttää positiivista luottopäätöstä.

Lisäksi käytössämme on LähiTapiolan, Agrian, Ifin ja Pohjantähden suorakorvauspalvelut.

Kun henkilöllä ei ole varaa viedä lemmikkiään eläinlääkärille hankkimaan hoitoa tai eutanasiaa, asia siirtyy valvontaeläinlääkärien käsiin. Valvontaeläinlääkärit neuvovat lemmikinomistajia tilanteissa, joissa omistajalla ei ole varaa maksaa lemmikin vaativaa hoitoa.

Eläinlääkäri tarkistaa lemmikkisi yleiskunnon ja suorittaa tarvittavat testit ja tutkimukset, jotta hän voi diagnosoida ongelman. Eläinlääkäri keskustelee kanssasi lemmikkisi terveydestä ja hyvinvoinnista ja antaa tarvittavat hoito-ohjeet.

Rokotukset auttavat ehkäisemään vakavia sairauksia, kuten rabiesta, tarttuvaa maksatulehdusta ja kissaflunssaa. Rokotukset ovat erityisen tärkeitä nuorille ja vanhoille lemmikeille, joilla on heikompi vastustuskyky.

Eläinlääkäri voi suositella lääkkeitä tai muita hoitokeinoja, kuten käyttäytymisterapiaa tai harjoittelua, jotta lemmikkisi oppii hallitsemaan pelkoaan tai ahdistustaan. On myös olemassa erilaisia ​​luonnollisia lääkkeitä ja lisäravinteita, jotka voivat auttaa lievittämään ahdistusta.

Jos lemmikkisi kuolee, voit pyytää eläinlääkäriltä apua hautaamisessa tai krematoinnissa. On myös tärkeää antaa aikaa surulle ja käsitellä menetystä. Joissain tapauksissa voit myös harkita lemmikkisi hautaamista kotiin tai lemmikkimuistomerkkiä muistoksi.

On olemassa monia vaihtoehtoja, kuten kaulapannat, suun kautta otettavat lääkkeet ja ihon alle annettavat lääkkeet. Lue lisätietoa punkeista koirilla ja kissoilla sekä eri lääkitysvaihtoehdoista.

Tutustu lemmikin tietopankkiin – opi uutta lemmikistäsi!

Mikä on Addisonin tauti? Mitä on hyvä tietää kanin ummetuksesta? Mikä on kennelyskä? Miten toimia, jos koira tai kissa syö myrkkyä? Mitä on hyvä tietää lemmikkien ruoka-aine allergioista?

Näihin ja paljon muuhun löydät vastauksen kattavasta lemmikin tietopankistamme.

Kattavat eläinlääkäripalvelut Oulussa.

Löydät meidät
Oulun Kaakkurista

Oulun Eläinklinikka sijaitsee Kaakkurin ostoskeskuksen alueella osoitteessa Metsokankaantie 3, 90420 Oulu.

Aukioloajat

Ma-Pe 7-21

La 9-17

Päivystys joka päivä 8-24

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Lue uusimmat blogimme

Koiran lonkkakuvaus – Mitä siitä tulee tietää?

Koiran lonkkakuvaus on tärkeä toimenpide, jonka avulla voidaan tunnistaa ja hoitaa koirien lonkkaongelmia, sekä välttää suuremmat ongelmat tulevaisuudessa. Me kokosimme yhteen kattavan tietopankin koiran lonkkakuvauksesta. Lue kaikki aiheesta, ja varaa

Patellaluksaatio leikkaus hinta – Tutustu tietopakettiin

Patellaluksaatio, eli polvilumpion sijoiltaanmeno, on yksi yleisimmistä ortopedisista ongelmista koirilla, erityisesti pienillä roduilla. Lue, miten sitä hoidetaan ja paljonko patellaluksaatioleikkaus maksaa. Tässä artikkelissa käsitellään seuraavia aiheita: Mikä on patellaluksaatio? Patellaluksaation

Ekinokokkilääkitys – Koiran matkustus

Ekinokokkilääkitys on äärimmäisen tärkeää huomioida, kun lähdet koiran kanssa matkalle tai tuot esimerkiksi rescue-koiran Suomeen. Ekinokokkitartunta voi tarttua lemmikin kautta myös ihmiseen. Jos koiralla havaitaan oireita tai epäillään ekinokokkitartuntaa, on

Eläinlääkäripäivystyksen aukioloajat laajenevat Oulun Eläinklinikalla 1.10. alkaen.