Ajanvaraus

Internetin kautta voitte varata aikoja toimenpiteisiin. Muut kuin internet-ajanvarauksessa listatut toimenpiteet tai tilanteet voivat usein vaatia pidemmän käynnin tai lisätutkimuksia. Tämän vuoksi listan ulkopuolisten toimenpiteiden osalta pyydämme Teitä kääntymään ajanvarauksemme puoleen joko puhelimitse (08-554 5850) tai kiireettömissä ajanvarauksissa voitte jättää soittopyynnön myös sähköpostitse info@ouluek.fi. Näin voimme varmistaa parhaan mahdollisen hoidon lemmikillenne. Samalla saatte neuvoja mahdollisista käyntiin liittyvistä esivalmisteluista sekä alustavan hinta-arvion toimenpiteestä.

Otamme mahdollisuuksien mukaan vastaan kiireellisiä potilaita ilta-aikoina jopa normaalien aukioloaikojemme ulkopuolella. Ajanvaraukset myös näihin akuuttiaikoihin normaalista ajanvarausnumerostamme.

Frettien ja kanien rokotuksiin ajanvaraus vain puhelimitse.

Huomioittehan, että internet-ajanvarauksen kautta varatulla klinikkakäynnillä ei voida tehdä muita toimenpiteitä kuin varattu toimenpide. Mahdollisiin tarvittaviin jatkotutkimuksiin tai -toimenpiteisiin varaamme uuden ajan.

Muistattehan, että perimme peruuttamattomista ajanvarauksista koko toimenpiteen hinnan. Ajanvaraus pitää peruuttaa viimeistään käyntiä edeltävänä päivänä. Voitte peruuttaa ajanvarauksen joko puhelimitse 08-5545850 tai sähköpostitse info@ouluek.fi

 

 

SIIRRY AJANVARAUKSEEN

 

 

AJANVARAUS NETISSÄ: Sähköinen ajanvaraus
SOITA AJANVARAUS: (08) 554 5850
LISÄTIETOA: info@ouluek.fi