Ajanvaraus

Internetin kautta voit varata aikoja toimenpiteisiin. Muut kuin internet-ajanvarauksessa listatut toimenpiteet tai tilanteet voivat usein vaatia pidemmän käynnin tai lisätutkimuksia. Tämän vuoksi listan ulkopuolisten toimenpiteiden osalta pyydämme kääntymään ajanvarauksemme puoleen joko puhelimitse (08 554 5850) tai kiireettömissä ajanvarauksissa voit jättää soittopyynnön myös sähköpostitse info@ouluek.fi tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Näin voimme varmistaa parhaan mahdollisen hoidon lemmikillesi. Samalla saat neuvoja mahdollisista käyntiin liittyvistä esivalmisteluista sekä alustavan hinta-arvion toimenpiteestä.

1.11.2022 alkaen aukioloaikamme laajenevat (Ma-Pe 7-23, La 9-20), ja pystymmekin tämän seurauksena tarjoamaan jatkossa enemmän aikoja myös päivystyspotilaille. Ajanvaraukset myös näihin aikoihin normaalista ajanvarausnumerostamme. Huomioithan, että päivystysajoilla voimassa korotettu hinnasto.

Frettien ja kanien rokotuksiin ajanvaraus vain puhelimitse.

Muistathan, että perimme peruuttamattomista ajanvarauksista koko toimenpiteen hinnan. Ajanvaraus pitää peruuttaa viimeistään käyntiä edeltävänä päivänä. Voit peruuttaa ajanvarauksen joko puhelimitse (08 5545 850) tai sähköpostitse info@ouluek.fi

 

Varaa aika netistä tästä

Huomioithan, että internet-ajanvarauksen kautta varatulla klinikkakäynnillä ei voida tehdä muita toimenpiteitä kuin varattu toimenpide. Mahdollisiin tarvittaviin jatkotutkimuksiin tai -toimenpiteisiin varaamme uuden ajan.

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

 

 

 

 

 

 

AJANVARAUS NETISSÄ: Sähköinen ajanvaraus
SOITA AJANVARAUS: (08) 554 5850
LISÄTIETOA: info@ouluek.fi