Ajanvaraus

Internetin kautta voitte varata aikoja toimenpiteisiin. Muut kuin internet-ajanvarauksessa listatut toimenpiteet tai tilanteet voivat usein vaatia pidemmän käynnin tai lisätutkimuksia. Tämän vuoksi listan ulkopuolisten toimenpiteiden osalta pyydämme Teitä kääntymään ajanvarauksemme puoleen joko puhelimitse (08-554 5850) tai kiireettömissä ajanvarauksissa voitte jättää soittopyynnön myös sähköpostitse info@ouluek.fi. Näin voimme varmistaa parhaan mahdollisen hoidon lemmikillenne. Samalla saatte neuvoja mahdollisista käyntiin liittyvistä esivalmisteluista sekä alustavan hinta-arvion toimenpiteestä.

Frettien ja kanien rokotuksiin ajanvaraus vain puhelimitse.

Huomioittehan, että internet-ajanvarauksen kautta varatulla klinikkakäynnillä ei voida tehdä muita toimenpiteitä kuin varattu toimenpide. Mahdollisiin tarvittaviin jatkotutkimuksiin tai -toimenpiteisiin varaamme uuden ajan.

Muistattehan, että perimme peruuttamattomista ajanvarauksista koko toimenpiteen hinnan. Ajanvaraus pitää peruuttaa viimeistään käyntiä edeltävänä päivänä. Voitte peruuttaa ajanvarauksen joko puhelimitse 08-5545850 tai sähköpostitse info@ouluek.fi

 

OHJEISTUS ASIAKKAILLEMME KORONAVIRUKSEN SUHTEEN:

Koronavirusepidemia näyttää meidän kaikkien onneksi laantumisen merkkejä, mutta haluamme osaltamme olla vaikuttamassa siihen, että tilanne kehittyy myös jatkossa suotuisasti. Noudatamme edelleen tarkkoja toimintaohjeita, jotta pystymme tarjoamaan lemmikillenne parhaan mahdollisen hoidon, ja samalla turvaamaan sekä henkilökuntamme että asiakkaidemme terveyden.

Pidetään huoli itsestämme ja toisistamme, ja pysytään kaikki terveinä.

 

 

AJANVARAUS NETISSÄ: Sähköinen ajanvaraus
SOITA AJANVARAUS: (08) 554 5850
LISÄTIETOA: info@ouluek.fi