Yhteystiedot

Oulun Eläinklinikka.

Löydät meidät
Oulun Kaakkurista

Oulun Eläinklinikka sijaitsee
Kaakkurin ostoskeskuksen alueella osoitteessa
Metsokankaantie 3, 90420 Oulu.

Oulun Eläinklinikan aukioloajat

Ma-Pe 7-21 (päivystys 7-23)

La 9-17 (päivystys 9-20)

Su päivystys 10–18 (puhelin aukeaa klo 9)

Henkilöstö

Asiantunteva ja kokenut hoitohenkilökuntamme palvelee Sinua kaikissa
lemmikkisi terveydenhuoltoon ja sairauksien hoitoon liittyvissä kysymyksissä.
Voit halutessasi lähettää meille kysymyksiä myös sähköpostitse info@ouluek.fi

Ilkka Lakovaara

Vastuueläinlääkäri

Ilkka Lakovaara

Vastuueläinlääkäri

Eläinlääkärimme Ilkka on työskennellyt klinikallamme vuodesta 2010 saakka. Hän on monen asiakkaamme luottoeläinlääkäri, jonka asiantuntemukseen luotetaan kuin vuoreen, eikä syyttä. Ilkka on erityisesti perehtynyt pieneläinten ortopediaan, ja hänet löytääkin lähes päivittäin leikkaussalistamme mm. ristisideoperaatioita, murtumia ja niveltähystyksiä suorittamassa. Ortopedian ja kirurgian lisäksi hän on perehtynyt myös neurokirurgiaan sekä röntgen- ja magneettitutkimuksiin. Hän onkin lisäkouluttautunut näiden osalta säännöllisesti, joten myös neurologiset potilaat ovat hänen vastaanotolleen lämpimästi tervetulleita.

Ilkalla on Suomen Kennelliiton hyväksyntä virallisten polvitutkimus-, syringomyelia- ja sydänkuuntelulausuntojen antamiseen.

Hän tekee lisäksi BAER-kuulotutkimuksia (pl. kennelliiton viralliset lausunnot).

Asiakkaamme ovat oppineet tuntemaan Ilkan huolellisena, asiantuntevana ja ystävällisenä eläinlääkärinä, jonka hoitoon voit tuoda lemmikkisi aina luottavaisin mielin.

Kotona Ilkalta löytyy isovillakoira Peppi, keskikokoinen villakoira Siiri ja burmankissa Hiski.

Kielitaito: suomi, englanti

Anna-Reeta Aalto

Eläinlääkäri

Anna-Reeta Aalto

Eläinlääkäri

Anna-Reeta on aloittanut työskentelyn Oulun Eläinklinikalla vuonna 2016.

Erityiset ammatilliset kiinnostuksen kohteet: hammassairauksien ehkäisy ja hoito

Viimeisimmät koulutukset:

– FECAVA-konferenssi (Federation of European Companion Animal Veterinary Association)
– Plandent hammaskoulutus

-ESAVS Dentistry I

-ESAVS Feline Dentistry

 

Kielitaito: suomi, englanti ja viro

Kotona Anna-Reetan arkea ilahduttavat nuori novascotiannoutaja ja saksanseisoja.

Anne-Mari Ahola-Olli

Eläinlääkäri

Anne-Mari Ahola-Olli

Eläinlääkäri

Anne-Mari on valmistunut eläinlääkäriksi v. 2011, ja aloittanut työskentelyn klinikallamme v. 2017. Hänen erityisiä ammatillisia kiinnostuksenkohteitaan ovat kanien ja muiden eksoottisten eläinten sairauksien hoito, kanien ja muiden jyrsijöiden hammashoito, kissojen terveyden ja sairauksien hoito sekä oftalmologia.

Hän on suorittanut muun muassa ESAVSin Small mammal -Dentistry kanien, jyrsijöiden ja frettien hammashoitoa käsittelevän kurssin. Lisäksi eläinlääkärimme on perehtynyt eksoottisten eläinten hoitoon Unkarin yliopistollisessa eläinsairaalassa eksoottisten eläinten osastolla 6 kuukauden ajan, sekä Roomassa eksoottisten eläinten hoitoon erikoistuneella eläinlääkäriasemalla (Clinica per Animali Esotici).

Anne-Mari hoitaa suurella huolella ja rakkaudella klinikan kaikkein pienimmät asiakkaat kissoista pupuihin ja hamstereihin, toki myös muiden lemmikkien sairaudenhoidossa olet hänen vastaanotolleen yhtä lämpimästi tervetullut. Anne-Marin löytääkin todennäköisimmin joko hoitamassa pikkupotilaitaan tai hammashuoneemme uumenista hammaspotilaiden parista.

Asiaankuuluvasti kotoa löytyvät kääpiöluppa Mimi, monirotuinen luppa Väinä sekä monirotuinen Tapsi.

Kielitaito: suomi, englanti ja viro

Ida-Maria Putila

Eläinlääkäri

Ida-Maria Putila

Eläinlääkäri

Aloittanut Oulun Eläinklinikalla keväällä 2018.

Erityiset ammattiset kiinnostuksen kohteet:
-pehmytosakirurgia
-hammashoidot
-herpetologia

Taika Hernetkoski

Eläinlääkäri

Taika Hernetkoski

Eläinlääkäri

Taika on aloittanut työskentelyn Oulun Eläinklinikalla keväällä 2019. Hänen erityisiä ammatillisia kiinnostuksenkohteitaan ovat tuonti- ja rescuekoirien terveydenhoito ja sairaudet, ruoansulatuskanavan sairaudet sekä neurologiset ongelmat, joiden tiimoilta hän on myös jatkokouluttautunut.

Viimeisimpinä kursseinaan Taika on osallistunut ESAVS Neurology I, II ja III -kursseille, joten jatkossa hän pystyy auttamaan sinua ja lemmikkiäsi paremmin myös neurologisten ongelmien osalta.

Muutoinkin Taikan vastaanotolle tultaessa voit olla varma, että lemmikkisi hoitoon perehdytään ammattitaidolla, huolella ja empaattisesti.

Taika tekee myös BAER-kuulotutkimuksia (pl. kennelliiton viralliset lausunnot)

Kotona hänellä asustaa rescuekoira Lili.

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi, viro

Aino Karvanen

Eläinlääkäri

Aino Karvanen

Eläinlääkäri

Aino on sekä valmistunut eläinlääkäriksi että aloittanut työskentelyn Oulun Eläinklinikalla v. 2020. Hänen erityisiä ammatillisia kiinnostuksenkohteitaan ovat ihosairaudet sekä hammasairauksien ehkäisy ja hoito.

Aino on jatkokouluttautunut pieneläinten hampaiden saralla nyt myös endodontiikkaan ja restauroiviin hammashoitoihin – eli nyt hän voi hoitaa myös koirien ja kissojen juurihoidot, pulpa-amputaatiot (esimerkiksi kulmahampaiden lyhentämisen yhteydessä) ja kiillevaurioiden korjaukset. Näiden lisäksi Ainolta onnistuu tuttuun tapaan vaativat hammaspoistot.

Aina aurinkoinen Aino on monen asiakkaamme luottoeläinlääkäri, joka hoitaa ammattitaidolla sekä erilaiset hammas- ja ihopotilaat, että ensikäynnille tulevat pennut – pentupotilaat ovatkin lääkärimme positiivinen heikkous. Koskaan ei ole niin kiire, ettei pennuille liikenisi hetkeä. Ainon valoisa olemus huokuu ympärilleen hyvää fiilistä, ja hänestä onkin muotoutunut tärkeä osa henkilökuntaamme. Hänen vastaanotolleen voi aina tulla luottavaisesti, sillä lemmikkiäsi kohdellaan lempeästi, ja sen hoitoon perehdytään kokonaisvaltaisesti.

Kotona Ainon arkea ilostuttaa rescuekoira Nico.

Kielitaito: suomi ja englanti

Tuulia Ilola

Eläinlääkäri

Tuulia Ilola

Eläinlääkäri

Tuulia on valmistunut eläinlääkäriksi v. 2019 , mutta työskennellyt klinikallamme jo vuodesta 2018 asti kandiksi valmistuttuaan. Välissä hän kerkesi käydä 1,5 vuoden pätkän työskentelemässä toisaalla akuutti- ja tehohoidon parissa, mutta palasi klinikallemme joulukuussa 2021.

Tuulia on lisäkouluttautunut erityisesti pehmytosakirugian saralla ESAVSin kursseilla, hän on osallistunut mm. kissojen erityispiirteisiin perehtyvän pehmytosakirurgian kurssille syksyllä 2021.

Lisäksi Tuulia on suorittanut seuraavat ESAVSin pehmytosakirurgian kurssit:

Soft Tissue Surgery I-IV, joista viimeisimmän alkuvuodesta 2023.

Hänen erityisiä mielenkiinnon kohteitaan ovatkin  akuuttipotilaiden hoito ja pehmytosakirurgia, jota hän tekeekin monipuolisesti.  Tuulian tapaat useimmiten päivystyksessämme, jossa pystytään suorittamaan monipuolisesti leikkauksia myös päivystysaikoina. Tuulia on huolellinen ja empaattinen, monen asiakkaamme luottolääkäri, joka hädän yllättäessä tekee varmasti kaikkensa lemmikkisi hyvinvoinnin eteen.

Kotona Tuulian elämää ilostuttavat nuoret käyttölinjaiset labradorineidit Sori ja Hupsis, joiden kanssa haaveissa olisi harrastella monipuolisesti.

Kielitaito: suomi, englanti

Jonna Virtala

Eläinlääkäri *vanhempainvapaalla*

Jonna Virtala

Eläinlääkäri *vanhempainvapaalla*

Jonna on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2019. Tämän jälkeen hän on työskennellyt kunnaneläinlääkärin viransijaisena Meri-Lapissa ja Oulunkaaren kuntayhtymällä sekä eläintautibakteriologian tutkijana Ruokavirastossa. Klinikallamme Jonna on aloittanut joulukuussa 2021.

Hänen erityisiä ammattillisia kiinnostuksenkohteitaan ovat pieneläinten perusterveydenhuolto, pehmytkudoskirurgia ja hammassairaudet. Jonna on myös lisäkouluttautunut, viimeisimpänä kurssinaan ESAVSin Dentistry I hammasasioiden tiimoilta kesällä 2022, joten jatkossa hän pystyykin palvelemaan sinua ja lemmikkiäsi myös suun terveyden- ja sairaudenhoidon osalta entistä paremmin.

Jonna on erittäin pidetty eläinlääkäri sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme keskuudessa, ja hänen vastaanotolleen tullessaan voikin aina luottaa siihen, että lemmikki saa asiantuntevaa ja empaattista hoitoa. Jonna on rautainen ammattilainen, ja hänen peruspositiivinen asenteensa ei hevillä horju.

Kotona Jonnan arkea ilostuttaa bordercollie Siiri, jonka kanssa hän harrastaa agilitya, noseworkia ja rally-tokoa.

Kielitaito: suomi ja englanti

Tuomo Martinmäki

Eläinlääkäri

Tuomo Martinmäki

Eläinlääkäri

Tuomo Nyyssönen

Eläinlääkäri

Tuomo Nyyssönen

Eläinlääkäri

Laaja-alaisen kansainvälisen koulutuksen saanut Tuomo on perehtynyt pieneläinten tuki- ja liikuntaelinsairauksiin, kuten ontumatutkimuksiin sekä ortopedisiin leikkauksiin, erityisesti ristisideoperaatioihin.

”Kiinnostuin ortopediasta, erityisesti urheilu- ja työkoirien hoitamisesta oman urheilu- ja metsästysharrastukseni myötä.”

Tuomo on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta 2004 ja toiminut pieneläinpraktiikkaan painottuneena kaupungineläinlääkärinä mm. Kuopiossa ja Kajaanissa. Hän on työskennellyt vuodesta 2017 alkaen pääasiassa ortopedisten potilaiden parissa mm. Oulun eläinklinikalla ja Pohjois-Suomen eläinsairaalassa. Tuomo on myös käynyt lukuisia kansainvälisiä pieneläinortopedian koulutuksia, mentorina kansainvälisesti tunnustettu ortopedian spesialisti ja urheilukoiralääketieteen pioneeri Alessandro Piras.

Maaliskuusta 2023 alkaen Tuomo on ottanut vastaan tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsiviä potilaita yhteistyöklinikoilla, joihin myös klinikkamme kuuluu. Valikoimaan kuuluvat ontumatutkimukset ja valikoituja leikkauksia, kuten ristisideleikkaukset TPLO -menetelmällä.

Hanna Salmela

Eläinlääkäri

Hanna Salmela

Eläinlääkäri

Hanna on valmistunut eläinlääkäriksi kesäkuussa 2023.

Hän on huolellinen, empaattinen ja järjestelmällinen ammattilainen, joka onnistuu kloonaamaan itsensä kiireisissä tilanteissa ihailtavan hyvin. Hanna ei ole vielä malttanut jämähtää mihinkään tiettyyn kiinnostuksenkohteeseen, vaan keskittyy tällä hetkellä perusterveydenhuoltoon ja -kirurgiaan, sekä aikoo mietiskellä jatkossa syvällisemmin, mihin suuntaan haluaisi työnkuvaansa kehittää.

Vapaa-ajallaan Hanna opettelee tunnistamaan lintuja ja tähtikuvioita. Kotoa häneltä löytyy rescuekoirat Oomi ja Pottu sekä maatiaiskissa Tesla.

Mirka Kallasjärvi

Eläinlääketieteen kandidaatti

Mirka Kallasjärvi

Eläinlääketieteen kandidaatti

Mirka on eläinlääketieteen kandidaatti, jonka on tarkoitus valmistua eläinlääkäriksi noin vuoden päästä. Mirkan tuntien tämän tulee kuitenkin tapahtumaan todennäköisesti ennemmin kuin myöhemmin – meidän työkavereiden kesken Mirka on nimittäin kuuluisa tehokkuudestaan.

Mirkan erityisiä ammatillisia kiinnostuksenkohteita ovat anestesia, kivun lievitys ja kirurgia. Erityisesti hänen sydäntään lähellä on kivunlievitys, ja hän tekeekin varmasti kaikkensa, jotta yhdenkään potilaan lajista tai iästä riippumatta ei tarvitse kärsiä turhasta kivusta. Muutoinkin Mirka kouluttautuu aktiivisesti, jotta hänen ammattitaitonsa pysyy varmasti ajan tasalla. Viimeisimpänä koulutuksenaan hän on osallistunut Improve International Small Animal Surgery -kurssille.

Me työkaverit olemme oppineet tuntemaan Mirkan huolellisena ja empaattisena työntekijänä, jolle lemmikin paras on aina etusijalla. Jos jollain karvakuonolla on hätä, paneudutaan sen hoitoon vähintäänkin täysillä jopa siinä määrin, että töistä kotiin ei meinattaisi muistaa lähteä ollenkaan. Mirkan vastaanotolle olet lämpimästi tervetullut, oli huolesi lemmikin terveyden tai sairauden suhteen millainen tahansa, ja kommunikointi sujuu suomen lisäksi hänen kanssaan sujuvasti myös englanniksi.

Vapaa-ajan aktivoinnista Mirkan kotona huolehtivat alakouluikäinen poika, sekä lemmikeistä monirotuinen koira Nana, rottweilerin pentu Neela sekä monirotuinen kissa Eemeli.

Andrea Gladuli

(Vieraileva) Eläinlääkäri, sydän- ja ultraäänitutkimukset

Andrea Gladuli

(Vieraileva) Eläinlääkäri, sydän- ja ultraäänitutkimukset

Andrea Gladuli on lemmikkien sydänsairauksiin erikoistunut eläinlääkäri. Hän tekee klinikallamme erikoiseläinlääkärinä ultraäänitutkimuksia keskimäärin 1-2 kuukauden välein, mukaanlukien viralliset sydämen ultraäänitutkimukset. http://www.elainlaakarisydanspesialisti.net/

Sigitas Cizinauskas

(Vieraileva) Eläinlääkäri

Oulun Eläinklinikka henkilöstö.

Sigitas Cizinauskas

(Vieraileva) Eläinlääkäri

Sigitas on työskennellyt eläinlääkärinä vuodesta 1995 saakka.

– eläinlääkäri pieneläinklinikalla Prahassa 1995-1997
– Bernin yliopiston eläinneurologian residentti 1997-1999
– Bernin yliopiston kliininen opettaja ja neurologi 1999-2001
– Helsingin yliopistollisen eläinsairaalan neurologi 2001-2004

Sigitas on eläinsairaala Aistin perustaja ja toiminut siellä pääneurologina vuodesta 2005 saakka.
Hän on myös Kennelliiton jalostustieteellisen toimikunnan neurologiatyöryhmän jäsen.

Sigitas lausuu klinikallamme magneettikuvia sekä konsultoi neurologisista eli hermostollisista sairauksista kärsivien potilaiden hoidossa.

Mika Toivainen

Eläinfysioterapeutti

Mika Toivainen

Eläinfysioterapeutti

Mika on valmistunut Rovaniemen Ammattikorkeakoulusta fysioterapeutiksi vuonna 2004. Eläinfysioterapeutin erikoistumiskoulutus Satakunnan ammattikorkeakoulussa 2008-2010.

Vuodesta 2004 lähtien Mika on toiminut Invalidiliiton Lapin kuntoutuskeskuksen palveluksessa fysioterapeuttina, kuntouttaen tuki- ja liikuntaelin sairauksia, sekä neurologisia sairauksia. Hän on kouluttautunut useissa eri lyhytkoulutuksissa tules:ien ja neurologisien sairauksien fysioterapiaan liittyen.

Nykyään eläinasiakkaat muodostavat merkittävän osan Mikan asiakkaista. Yleisimmin asiakkaana ovat pieneläimistä koirat, sekä vähän suuremmista hevoset. Onpa maailmalla kuntoutettu jopa käärmeitä.

Mikäli Eläinfysioterapeutin kalenteriin aikaa jää, se kuluu potkunyrkkeilyä valmentaen, lauman kanssa ulkoillen, tai hevosen selässä lännenratsastusta tapaillen. Ajoittain Mika saattaa eksyä laskettelurinteeseen tai hiihtoladulle.

 

Juha Rautio

Klinikkaesimies, klinikkaeläintenhoitaja

Juha Rautio

Klinikkaesimies, klinikkaeläintenhoitaja

Juha on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2010 ja toimii klinikkallamme esimiehenä.

Hänen erityinen kiinnostuksenkohteensa on diagnostinen kuvantaminen, lisäksi hän on perehtynyt magneettikuvantamiseen. Hänet löytääkin usein tekemästä magneettikuvauksia ja huolehtimassa moninaisten laitteidemme toiminnasta, sekä tekemästä esimerkiksi niihin liittyviä tilauksia.

Kotoa häneltä löytyy amerikanstaffordshirenterrierit Wilma ja Retu.

kielitaito: suomi, englanti

Elina Toivainen

Klinikkaesimies

Elina Toivainen

Klinikkaesimies

Henkilöstöpäällikkömme Elina pitää klinikkamme pyörät pyörimässä vastaten mm. henkilöstöasioista ja markkinoinnista. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri, pääaineenaan markkinointi.

Kotoa Elinalta löytyy kolme bordercollieta Newe, Bolt ja Flow, ja vapaa-aika kuluukin pitkälle erityisesti tokon, mutta myös muiden koiraharrastusten ja luonnossa samoilun parissa.

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi

Raija

Pieneläinhoitaja

Raija

Pieneläinhoitaja

Raija on valmistunut pieneläinhoitajaksi v. 2010 ja on siitä asti työskennellyt klinikallamme.

Hänen erityisenä kiinnostuksenkohteina ovat kissat, välinehuolto ja diagnostinen kuvantaminen.

Raija hoitaa erityisellä rakkaudella klinikkamme kissapotilaita ja toimii moninaisissa tehtävissä eläinlääkäreimme työparina.

Kotoa häneltä löytyy maatiaiskissa Rutku.

Ismo

Klinikkaeläintenhoitaja

Ismo

Klinikkaeläintenhoitaja

Ismo on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi keväällä 2013, ja hän on siitä asti työskennellyt klinikallamme. Ismon osaamiseen voikin luottaa asiassa kuin asiassa, eikä ole kovin montaa hoitajan hommaa, joka ei häneltä sujuisi. Ismon erityisiä kiinnostuksenkohteita ovat diagnostinen kuvantaminen ja laboratoriotyöskentely.

Ismo on avulias, tunnollinen ja luotettava hoitaja, joka on aina valmiina auttamaan sekä työkavereita että asiakkaitamme. Myös Ismon paineensietokyky on poikkeuksellisen hyvä, eikä häntä saa hermostumaan tiukemmassakaan tilanteessa. Vapaa-ajallaan ja työlle vastapainona Ismon voi löytää metsästä kävelyretkiltä, kansantansseista tai vaikkapa videopelejä pelaamasta.

Katja

Asiakaspalvelu, klinikkaeläintenhoitaja

Katja

Asiakaspalvelu, klinikkaeläintenhoitaja

Katja on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2011, ja hän työskentelee klinikkamme asiakaspalvelussa. Alan työkokemusta hänellä on kuitenkin jo vuodesta 2005 saakka. Hänen erityisiä kiinnostuksen kohteenaan on eläinten kokonaisvaltainen hyvinvointi. Katja on erityisesti perehtynyt koirien ja kissojen ruokintaan, jonka tiimoilta hän myös kouluttautuu säännöllisesti. Hän on muun muassa suorittanut Hill’s VNA Vet Nutrition Academy ruokintakoulutuksien osat I & II.

Niin asiakkaat kuin työkaveritkin ovat oppineet tuntemaan Katjan luotettavana, tehokkaana ja hyväntuulisena ammattilaisena. Hän on myös yksi klinikkamme luottohenkilöistä, jolla ei mene sormi suuhun tiukemmassakaan paikassa.

Vapaa-ajallaan Katjan löytää todennäköisesti metsästä koiriensa kanssa samoilemasta. Kotoa häneltä löytyy terrierit Elton, Emil ja Taimi.

Jenni

Klinikkaeläintenhoitaja

Jenni

Klinikkaeläintenhoitaja

Jenni on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2011, mutta alan työkokemusta hänellä on jo vuodesta 2009 asti. Jenni hoitaa mielellään eläimiä laidasta laitaan, ja hänellä on itselläänkin ollut lemmikkejä koirista käärmeisiin. Hänen erityisiä ammatillisia kiinnostuksenkohteitaan ovat eläinten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja eksoottisten eläinten terveyden- ja sairaudenhoito. Jenni myös aloitti klinikkaeläintenhoitajan erikoisammattitutkinnon opinnot syksyllä 2023.

Jennin työnkuva on monipuolinen, ja hänet voi löytää eläinlääkäriemme hoitajana moninaisissa toimenpiteissä, välinehuoltomme uumenista tai vaikkapa puhelinpalvelustamme. Jenni on huolellinen, supertaitava ja kielitaitoinen moniosaaja, joka työskentelee esimerkiksi vierailevan eläinlääkärimme Andrean työparina.
Pienen touhukkaan lapsen äitinä ylimääräistä vapaa-aikaa ei kovinkaan paljon ole, mutta jos sellaista sattuu joskus löytymään, kuluu se esimerkiksi käsitöiden merkeissä.

Tanja

Klinikkaeläintenhoitaja EAT

Tanja

Klinikkaeläintenhoitaja EAT

Tanja on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2016, ja työskennellyt siitä saakka klinikallamme. Tanja on myös suorittanut klinikkaeläintenhoitajan erikoisammattitutkinnon vuonna 2023  erikoistumisalanaan diagnostinen kuvantaminen. Hänen erityisiä ammatillisia kiinnostuksenkohteitaan ovatkin röntgen- ja MRI- kuvaukset, sekä eksoottisten eläinten hoito. Lisäksi Tanja on hankkinut lisäkoulutusta muun muassa anestesiavalvonnan ja tehohoidon tiimoilta.

Tanja on supertyyppi, jolta hoituu melkeinpä mikä tahansa hoitajan työhön liittyvä ammattitaidolla, ja vieläpä hurjan tehokkaasti. Sekä asiakkaamme että tiimimme ovatkin oppineet tuntemaan Tanjan ystävällisenä, luotettavana ja joustavana hoitajana, jonka kanssa asiointi sujuu aina mutkattomasti.

Tanjan kotona asustavat faaraokoirat Dino ja Rudi sekä viljakäärme Lucifer.

Tiina

Klinikkaeläintenhoitaja

Tiina

Klinikkaeläintenhoitaja

Tiina on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi v. 2017 ja työskennellyt klinikallamme valmistumisestaan saakka.

Hänen erityisiä kiinnostuksenkohteitaan ovat seniorilemmikkien hoito ja hyvinvointi sekä leikkaussalityöskentely. Asiakkaidemme keskuudessa erittäin pidetyn Tiinan työnkuva on monipuolinen, ja hänet voikin tavata avustamassa eläinlääkäreitämme erilaisissa työtehtävissä, kassalla palvelemassa asiakkaitamme tai vaikkapa tekemässä tilauksia klinikallemme. Tiina onkin yksi meidän luottohoitajistamme – arjen supersankareista – joita ilman me ei selvittäisi päivääkään.

Tiinan kotona asustaa kolme skotlanninterrieriä Pamela, Seppo ja Kössi. Vapaa-aika kuluukin koiria trimmaillessa ja koiranäyttelymatkoilla. Tiinan saattaa löytää myös ratsastustallilta hevosharrastuksen parista.

Anita

Pieneläinhoitaja

Anita

Pieneläinhoitaja

Anita työskentelee klinikkamme asiakaspalvelussa, ja hänet löydät todennäköisimmin puhelinpalvelustamme tai kassaltamme. Anita on valmistunut pieneläinhoitajaksi ensimmäiseltä mahdolliselta vuosikurssilta –  alan työkokemusta hänellä onkin jo vuodesta 1992 lähtien.

Anita on puhelinpalvelumme rautainen ammattilainen ja voit luottaa siihen, että hän tekee kaikkensa järjestääkseen lemmikillesi sopivan eläinlääkäriajan. Hän on tärkeä osa työporukkaamme, ja hänen apuunsa ja tukeensa voi luottaa asiassa kuin asiassa niin asiakkaat kuin henkilöstömme.

Työn ulkopuolella Anitan aika kuluu FCI:n kansainvälisen ulkomuototuomarin toimessa, ja tuomarointi on vienyt häntä ympäri maailmaan mm. Australiaan ja Uuteen-Seelantiin asti. Hän on lisäksi kasvattanut newfoundlandinkoiria kennelnimellä Aarnikarhun.

Kirsi

Klinikkaeläinhoitaja

Kirsi

Klinikkaeläinhoitaja

Kirsi on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi v. 2019, mutta alan työkokemusta hänellä on jo vuodesta 2012 asti.

Hänen erityisiä ammatillisia kiinnostuksenkohteitaan ovat ihotautipotilaat sekä koirien ja kissojen ruokinta.

Tarvitessasi apua lemmikkien ruokinta-asioissa Kirsin puoleen kannattaa kääntyä, sillä hän on näiden asioiden osaamisessa vertaansa vailla. Lisäksi hän on tehopakkaus, jonka voit tavata niin eläinlääkäriemme työparina kuin palvelemassa kassallamme.

Kotona Kirsillä asustaa cockerspanielit Jöödis, Vicky ja Kimi sekä maatiaiskissa Inkeri, ja vapaa-aika kuluukin pitkälle koiranäyttelyissä ja spanieleiden trimmauspuuhissa.

Riikka

Klinikkaeläinhoitaja EAT

Riikka

Klinikkaeläinhoitaja EAT

Riikka tuli klinikallemme ensin harjoitteluun, ja jäi meille meidän onneksemme myös töihin valmistumisensa jälkeen v. 2019.

Hänen erityisiä kiinnostuksenkohteitaan ovat leikkaussalityöskentely sekä diagnostinen kuvantaminen. Riikka myös valmistui klinikkaeläintenhoitajan erikoisammattitutkinnon opinnoista loppuvuonna 2023. Opinnoissaan hän erikoistui kirurgiseen ja sisätautien hoitotyöhön – Riikan löytääkin useimmiten leikkaussalista eläinlääkärimme Ilkan apuna.

Hoitajana aurinkoinen  ja supertehokas Riikka on varsinainen moniosaaja, jolta hoituu moninaiset hoitajan työt aina vaativampiin anestesiavalvontoihin. Riikkaa voikin hyvällä omallatunnolla kutsua sekä meidän tiimimme, että myös monen asiakkaamme luottohoitajaksi.

Riikka on myös kiinnostunut eksoottisten eläinten hoidosta, ja hänen kotonaan asustaakin Puppe -kani.

Laura

Klinikkaeläintenhoitaja

Laura

Klinikkaeläintenhoitaja

Laura on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2018 ja on sen jälkeen työskennellyt klinikalla Kajaanissa. Kesällä 2021 elämä kuljetti hänet kuitenkin Ouluun ja hän aloitti työskentelyn klinikallamme. Lauran erityisiä kiinnostuksenkohteita ovat hammashuoneessa tapahtuvat toimenpiteet sekä leikkaussalityöskentely. Anestesian valvonnat ovatkin hänen heiniään. Aina hyväntuulinen ja aurinkoinen Laura tunnetaan myös hersyvästä naurustaan ja reippaasta työasenteestaan. 

 Kotona Lauraa liikuttaa hänen kaksi koiraansa afgaaninvinttikoirat Chico ja King. Niiden kanssa hän harrastaa aktiivisesti mm. näyttelyitä, vinttikoirien maasto- ja ratajuoksua sekä agilitya. Monet viikonloput vierähtävätkin koiratouhujen parissa esimerkisi näyttelyissä ulkomailla.

Satu

Klinikkaeläintenhoitaja

Satu

Klinikkaeläintenhoitaja

Satu on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi syksyllä 2021, ja työskennellyt siitä asti klinikallamme. Hänen erityinen ammatillinen kiinnostuksenkohteensa on hammashoidot ja suun hyvinvointi.

Sadusta on nopeasti muotoutunut tärkeä osa tiimiämme, ja hänet tunnetaankin lämminsydämisenä, tunnollisena ja ahkerana hoitajana sekä henkilökuntamme että asiakkaidemme keskuudessa.

Sadun arjen ilosta ja vauhdikkuudesta huolehtii australianpaimenkoira Zip, jonka kanssa hän harrastaa omaksi ilokseen rallytokoa ja agilityä. Lisäksi ratsastus ja luonnossa liikkuminen ovat Sadun sydäntä lähellä.

Lotta

Klinikkaeläintenhoitaja

Lotta

Klinikkaeläintenhoitaja

Lotta on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi v. 2020 ja tullut klinikallemme töihin marraskuussa 2021.

Hän on pikkutytöstä asti ollut todella eläinrakas ja halunnut auttaa eläimiä, joten varmaankin voisi sanoa, että hän elää nyt lapsuuden unelmaansa.

Lotta on iloinen, touhukas ja rempseä monitaituri, jolla ei jää sormi suuhun tiukemmassakaan paikassa.

Kotona hänen mukanaan touhuaa monirotuinen Hertta, joka on aina menossa mukana oli kyseessä sitten suppailu, metsässä rymyäminen tai ihan vaan kotona löhöily.

Nina

Klinikkaeläintenhoitaja

Nina

Klinikkaeläintenhoitaja

Nina on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi v. 2021 ja on siitä lähtien työskennellyt klinikallamme. Alan työkokemusta hänellä on kuitenkin jo vuodesta 2016 saakka. Nina on luotettava, hyväntuulinen ja osaava hoitaja.

Ninan erityisiä kiinnostuksenkohteita ovat sisätaudit, kokonaisvaltainen eläimien hyvinvointi ja akuuttipotilaiden hoito. Jos hätä yllättää, Nina tekeekin varmasti kaikkensa järjestääkseen lemmikillesi sopivan akuuttiajan.

 

Niina

Klinikkaeläintenhoitaja

Niina

Klinikkaeläintenhoitaja

Niina on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi v. 2017 ja työskennellyt alalla siitä lähtien. Klinikallamme hän on päätynyt meidän suureksi onneksemme helmikuussa 2022. Hänen erityisiä mielenkiinnon kohteitaan ovat diagnostinen kuvantaminen sekä anestesiatyöskentely.

Niina on lämminsydäminen, positiivinen ja luotettava ja hänen kanssaan asioidessaan voi aina luottaa, että asiat hoituvat empaattisesti ja ammattitaitoisesti.

Kotona hänen arkeaan vauhdittaa belgianpaimenkoira malinois Raisa.

Annika

Klinikkaeläinhoitaja

Annika

Klinikkaeläinhoitaja

 

Annika on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi v. 2019 erityisinä mielenkiinnon kohteinaan erilaiset tähystystutkimukset. Klinikkaeläinhoitajan työssään Annika pitää työn monipuolisuudesta ja potilaiden auttamisesta, ja hän suhtautuukin aina empaattisesti ja ystävällisesti kaikkiin potilaisiimme. Tähystyksien lisäksi Annikan sydäntä lähellä on mahdollisimman stressittömät eläinlääkärikäynnit kaikille potilaille.

Hoitotyön lisäksi Annika tekee klinikan lääke-ja tarviketilauksia sekä somea.

Kotoa häneltä löytyy cockerspanieli Vanni. Vastapainona hoitotyölle vapaa-ajan harrastuksiin kuuluvat myös erilaiset käsityöt.

 

Sara

Klinikkaeläintenhoitaja

Sara

Klinikkaeläintenhoitaja

Sara on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2021 ja työskennellyt klinikallamme syksystä 2022 asti. Ollaan niin onnellisia, että saatiin hänet meidän tiimiin. Pois ei siis meinata päästää ollenkaan.

Sarasta on nopeasti muodostunut tärkeä osa tiimiämme, ja voi aina luottaa siihen, että hän hoitaa työnsä huolella. Hän on ahkera, joustava ja hyväsydäminen hoitaja, jonka työnkuva on monipuolinen: hänet voi löytää vaikkapa hammashuoneemme uumenista tai päivystyksestämme akuuttipotilaiden hoidon parista eläinlääkärimme työparina.

Vapaa-ajallaan Sara viettää aikaansa muun muassa hevosten ja ratsastuksen parissa.

Minna

Klinikkaeläintenhoitaja

Minna

Klinikkaeläintenhoitaja

Minna on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2021 ja hän on työskennellyt klinikallamme loppuvuodesta 2022 alkaen. Minnaan voit törmätä eläinlääkäreidemme työparina moninaisissa toimenpiteissä, mutta hän toimii myös asiakaspalvelussamme kassalla säännöllisen epäsäännöllisesti. Minna pitääkin erityisesti työn monipuolisuudesta, sillä koskaan ei voi tietää, millaisia tilanteita ja millaisia kohtaamisia päivä tuo tullessaan.

Minnaa kuvailtaessa tulee ensimmäisenä mieleen empaattisuus, avuliaisuus ja sydämellisyys, ja ne varmasti välittyvät niin ihmisten kuin eläinten kanssa asioidessa. Minna hoitaa tilanteen kuin tilanteen hymyssä suin, ja on lisäksi äärimmäisen joustava ollen aina valmiina auttamaan työkavereita sekä asiakkaita.

Työlle vastapainona Minna viettää aikaa kahden lapsensa sekä eläinlaumansa kanssa. Hänen arjen aktivoinnista huolehtivatkin saksanpaimenkoira Aamu, portugalinvesikoirat Wanda ja Metku, venäjäntoy Kirppu, sekä ragdollit Naava ja Kaarna. Vapaa-aika kuluu myös rakkaan käsityöharrastuksen parissa.

Tea

Asiakaspalvelu, pieneläinhoitaja

Tea

Asiakaspalvelu, pieneläinhoitaja

Tea työskentelee klinikkamme asiakaspalvelussa kassalla ja silloin tällöin myös puhelinpalvelussamme. Todennäköisimmin tapaat hänet kuitenkin kassallamme. Hän on valmistunut pieneläinhoitajaksi vuonna 2009, mutta alan työkokemusta on jo vuodesta 2005 alkaen.

Tea on pitkän linjan rautainen ammattilainen, jonka hymy ei hyydy kiireenkään keskellä ja jolle on tärkeää, että jokainen asiakas tulee ystävällisesti ja ammattitaitoisesti palveltua. Hänen mukaansa parasta työssä onkin vuorovaikutus ja kohtaamiset erilaisten asiakkaiden kanssa. Asiakkaita palvellessa jokainen tilanne ja työpäivä on erilainen, ja iloa suurta työpäivään tuottaa, kun asiakkaita pystyy kassalla palvelemaan niin, että asiakas lähtee saamaansa palveluun tyytyväisenä.

Kotona Tean kaverina löytyy pohjanpystykorva Sanni ja kiinanharjakoira Osmo. Vastapainona touhuntäyteisille työpäiville hän rentoutuu muun muassa mökkeilemällä.

Riikka

Klinikkaeläinhoitaja

Riikka

Klinikkaeläinhoitaja

Riikka valmistui klinikkaeläintenhoitajaksi alkuvuodesta -23 ja hyvä tuuri meillä kävikin, kun saatiin tämä supertyyppi juuri meille töihin. Riikka on todellinen eläinihminen, ja eläinten hyvinvointi on vahvasti hänen sydäntään lähellä. Tämä on varmasti johtanutkin hoitajamme uudelle uralle kutsumusammattiinsa.

Riikalta luonnistuvat monipuolisesti hoitajan työt laidasta laitaan. Hänen mutkaton ja positiivinen asenteensa ei hyydy kiireisenäkään päivänä, ja Riikka palvelee sinua ja lemmikkiäsi mielellään niin asiakaspalvelussa kuin eläinlääkäriemme työparina.

Vapaa-ajan ongelmia hänellä ei taida olla, sillä kotonaan Riikalla on kolme saksanpaimenkoiraa Vaxi, Rico ja Hero sekä hevosia, jotka huolehtivat emäntänsä ulkoilusta ja aktivoinnista.

Julia

Klinikkaeläinhoitaja

Julia

Klinikkaeläinhoitaja

Julia on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi keväällä 2024. Hän on timantti, jonka saimme napattua tiimiimme, kun hän tuli meille harjoitteluun ja kesätöihin vuonna 2023. Meidän onneksemme hän päätti valita juuri meidän klinikan työpaikakseen tämän jälkeen.

Julian kiinnostus alalle lähti eläintenhoitajaopinnoista, joiden jälkeen hän intoutui opiskelemaan klinikkaeläinhoitajaksi. Hänen erityisiä ammatillisia kiinnostuksenkohteita on laboratoriotyöskentely ja eksoottisten eläinten hoito. Julian mielestä parasta klinikkaeläinhoitajan työssä on se, että saa olla sekä ihmisten että eläinten kanssa tekemisissä sekä vaihtelevat tilanteet. Koskaan ei töihin tullessa voi tietää, mitä päivä tuo tullessaan. Julia on persoonana empaattinen, huolellinen sekä aina valmis auttamaan työkavereitaan. Hänestä näkee, että hän tekee töitä sydämellään.

Vapaa-ajallaan Julia viettää aikaa perheessä olevan saksanseisoja Vilman kanssa. Työlle vastapainona hän viettää aikaa myös metsästyksen ja seinäkiipeilyn parissa.

Oulun Eläinklinikka