MRT av katter

Katt

Kostnader för läkemedel och förnödenheter tillkommer i priset. Alla andra åtgärder kommer att läggas till priset. Det slutliga priset kommer att bestämmas av de objekt som ska fotograferas.

Magnetisk resonanstomografi

alk. 665 euro

Veterinärkliniken har en magnetkamera för undersökning av djur. Din veterinär ser nu bättre hurdana problem ditt husdjur har. Magnetkameraundersökning eller magnetisk resonanstomografi (MRT) är ett bättre alternativ än röntgen vid många sjukdomstillstånd. Ingen skadlig strålning används vid undersökningen.

Om ditt husdjur har neurologiska symtom kan en MRT-undersökning enkelt visa t.ex. strukturen på nerverna i hjärnan och ryggraden och eventuella problem. Det är ett utmärkt sätt att utreda vad det beror på att ditt husdjur haltar eller har smärtor i benen. Din veterinär kan också göra en MRT-undersökning när ett husdjur är skadat och skadornas omfattning och svårighetsgrad bedöms.

Vi behandlar även remisspatienter på vår klinik. Om din veterinär har rekommenderat en MRT-undersökning för din katt kan vi ordna undersökningstiden flexibelt och vid behov även mycket akut. Vi har tillgång till de vanligaste direktersättningstjänsterna från försäkringsbolag och ett brett utbud av finansieringsalternativ.

Vad kostar en MRT-undersökning av en katt?

Priset på en MRT-undersökning av en katt är från 665 euro och uppåt. Det slutliga priset bestäms av vad som ska undersökas. En grundlig klinisk undersökning rekommenderas dock före en MRT-undersökning. När orsaken till symtomen utreds så noggrant som möjligt i förväg underlättar det planeringen av undersökningen. Med god förhandskunskap kan MRI-undersökningen göras mer exakt och fokusera på rätt ställe.

Har du frågor om en MRT-undersökning av en katt?

Vår kunniga personal svarar på ytterligare frågor per telefon på tfn 08 554 5850 eller per e-post på info@ouluek.fi.

Prislista för tjänster

I listan ovan hittar du priset för de vanligaste ingreppen på vår klinik. Om du inte hittar priset för den behandling du söker, vänligen kontakta vårt bokningskontor på 08 5545 850 eller info@ouluek.fi.

Priserna inkluderar besöksavgift och moms. Vår avgift är 31 eur, nästa djur från samma ägare får 8 eur rabatt på avgiften. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i prislistan.

Under jourtid gäller högre priser.

Vardagar fram till kl. 21.00 och lördagar fram till kl. 17.00 +50%,

Vardagar efter kl. 21.00 och lördagar efter kl. 17.00 behandlingar +100 %

Om du inte behöver den tid du har bokat för ditt husdjur, vänligen avboka minst 24 timmar före så att vi kan erbjuda någon annan tiden. För tider som inte avbokas debiterar vi halva priset för den bokade behandlingen. Avbokningar kan göras genom att ringa vårt tidsbokningsnummer 08 5545850 eller per e-post info@ouluek.fi.

Betalningsmetoder

Du kan betala med de vanligaste betalkorten och kontanter. Du kan också använda Klarna och SAV, som kräver ett positivt kreditbeslut för att användas.

Direktersättningstjänster

Oulun Eläinklinikka använder sig av direktersättningstjänster av LähiTapiola, Agria och Pohjantähti.

LähiTapiolas direktersättningstjänst är tillgänglig vardagar kl. 9-17.
Agrias direktersättningstjänst är tillgänglig vardagar kl. 9-16.30.
Pohjantähtis direktersättningstjänst är tillgänglig vardagar kl. 9.00-16.00.

Kom ihåg att ta med dig ditt husdjurs försäkringsnummer för direkt ersättning.