En veterinärklinik som erbjuder personlig service av hög kvalitet

Förutom katter, hundar, gnagare och fåglar behandlar vi även exotiska djur på vår klinik. Utöver primärvård erbjuder vi vid behov även specialiserad vård. Vi tar emot patienter både med tidsbeställning och akut varje dag under våra öppettider.

Tjänster & prislista

Kliniken

Kontaktuppgifter

Öppettider

Mån-fre 7-21 (jour 7-23)

Lör 9-17 (jour 9-20)

Eläinlääkäripalvelut Oulussa Oulun Eläinklinikka.

Mångsidig utrustning och moderna instrument

Vår klinik är modern och välutrustad, med ett brett utbud av bildgivande utrustning (lågfältsmagnet, direkt digital röntgen, modern ultraljudsutrustning), tandvårdsutrustning, tandröntgen och endoskopi.

Utmärkta förbindelser

Vår klinik ligger i Kaakkuri i Uleåborg, vid utmärkta förbindelser. Det är lätt att ta sig till kliniken med bil eller buss, eftersom de närmaste busshållplatserna ligger helt i närheten. Det finns också en stor parkeringsplats framför vår klinik där du kan parkera kostnadsfritt.

Oulun Eläinklinikka på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
💕Superuutisia eläinlääkäririntamalta, ihana Mirka on nimittäin hypännyt osaksi tiimiä 💕

Mirka on eläinlääketieteen kandidaatti, jonka on tarkoitus valmistua eläinlääkäriksi noin vuoden päästä. Mirkan tuntien tämän tulee kuitenkin tapahtumaan todennäköisesti ennemmin kuin myöhemmin – meidän työkavereiden kesken Mirka on nimittäin kuuluisa tehokkuudestaan. 

Mirkan erityisiä ammatillisia kiinnostuksenkohteita ovat anestesia, kivun lievitys ja kirurgia. Erityisesti hänen sydäntään lähellä on kivunlievitys, ja hän tekeekin varmasti kaikkensa, jotta yhdenkään potilaan lajista tai iästä riippumatta ei tarvitse kärsiä turhasta kivusta. Muutoinkin Mirka kouluttautuu aktiivisesti, jotta hänen ammattitaitonsa pysyy varmasti ajan tasalla. Viimeisimpänä koulutuksenaan hän on osallistunut Improve International Small Animal Surgery -kurssille.

Me työkaverit olemme oppineet tuntemaan Mirkan huolellisena ja empaattisena työntekijänä, jolle lemmikin paras on aina etusijalla. Jos jollain karvakuonolla on hätä, paneudutaan sen hoitoon vähintäänkin täysillä jopa siinä määrin, että töistä kotiin ei meinattaisi muistaa lähteä ollenkaan. Mirkan vastaanotolle olet lämpimästi tervetullut, oli huolesi lemmikin terveyden tai sairauden suhteen millainen tahansa, ja kommunikointi sujuu suomen lisäksi hänen kanssaan sujuvasti myös englanniksi.

 Vapaa-ajan aktivoinnista Mirkan kotona huolehtivat alakouluikäinen poika, sekä lemmikeistä monirotuinen koira Nana, rottweilerin pentu Neela sekä monirotuinen kissa Eemeli.

 #ouluneläinklinikka  #uusieläinlääkäri
Tänään olisi aikoja tarjolla Lakovaaran Ilkalle peruutuksen vuoksi! 🦴🩻🐶🐾

Eläinlääkärimme Ilkka on työskennellyt klinikallamme vuodesta 2010 saakka. Hän on monen asiakkaamme luottoeläinlääkäri, jonka asiantuntemukseen luotetaan kuin vuoreen, eikä syyttä. Ilkka on erityisesti perehtynyt pieneläinten ortopediaan, ja hänet löytääkin lähes päivittäin leikkaussalistamme mm. ristisideoperaatioita, murtumia ja niveltähystyksiä suorittamassa. Ortopedian ja kirurgian lisäksi hän on perehtynyt myös neurokirurgiaan sekä röntgen- ja magneettitutkimuksiin. Hän onkin lisäkouluttautunut näiden osalta säännöllisesti, joten myös neurologiset potilaat ovat hänen vastaanotolleen lämpimästi tervetulleita.

Ilkalla on Suomen Kennelliiton hyväksyntä virallisten polvitutkimus-, syringomyelia- ja sydänkuuntelulausuntojen antamiseen.

Hän tekee lisäksi BAER-kuulotutkimuksia (pl. kennelliiton viralliset lausunnot).

Asiakkaamme ovat oppineet tuntemaan Ilkan huolellisena, asiantuntevana ja ystävällisenä eläinlääkärinä, jonka hoitoon voit tuoda lemmikkisi aina luottavaisin mielin.

Kotona Ilkalta löytyy isovillakoira Peppi, keskikokoinen villakoira Siiri ja burmankissa Hiski.
Jos lemmikin painoon liittyen on mielessä kysyttävää, tänään 23.1. klinikallamme kehonkunnonarvionti lemmikeille klo 16-18. Tilaisuus on ilmainen, ja kaikille punnituksessa käyneille lemmikeille luvassa pieni lahja. Lämpimästi tervetuloa 🥰🥰
Tuleeko mieleen kysyttävää lemmikin painonhallintaan liittyen? Ensi viikon tiistaina 23.1. klo 16-18 olisi mahdollisuus tulla kyselemään mieltä askarruttavia kysymyksiä asian tiimoilta. Kaikille lemmikkinsä punnitukseen tuoneille luvassa myös pieni lahja 🥰

 #ouluneläinklinikka
Lataa lisää

Oulun Eläinklinikka