Rokotukset

Kissan rokotukset

Suomessa kissojen rokotuksissa noudatetaan yleensä joko eläinten terveydestä vastaavan Ruokaviraston tai Suomen kissaliitto ry:n rokotussuosituksia. Ja saatavilla on rokotteita kissanuhaa, kissaruttoa, klamydiaa ja raivotautia vastaan.

Lue lisää kissan rokotuksista täältä >>

Oulun Eläinklinikalla teemme kissojen rokotuksia. Voit varata ajan kissasi rokotukseen nopeasti ja helposti netistä tai puhelimitse 08 554 5850.

Koiran rokotukset

Suomessa koiran perusrokotuksiin kuuluvat ns. kolmois- tai nelosrokote sekä rabies- eli raivotautirokote. Lisäksi saatavilla on kennelyskärokote, penikkatauti- ja parvorokote, leptospiroosirokote sekä herpesrokote. Ruokavirasto ja Kennelliitto suosittelevat koirien rokottamista rokotteen valmisteyhteenvedon ohjeiden mukaisesti.

Lue lisää koiran rokotuksista täältä >>

Oulun Eläinklinikalla teemme koirien rokotuksia. Voit varata ajan koirasi rokotukseen nopeasti ja helposti netistä tai puhelimitse 08 554 5850.

Eksoottisten lemmikkieläinten rokotukset

Useimmille eksoottisille lemmikkieläimille ei ole olemassa tai ne eivät tarvitse rokotteita.

Lemmikkinä oleville kaneille, hillereille eli freteille ja minisioille on kuitenkin suositellaan rokotuksia.

Lue lisää eksoottisten lemmikkieläinten rokotuksista täältä >>

Oulun Eläinklinikalla teemme eksoottisten lemmikkieläinten rokotuksia. Voit varata ajan lemmikkieläimesi rokotukseen nopeasti ja helposti netistä tai puhelimitse 08 554 5850.

Oulun Eläinklinikka