Eläinlääkäri Rovaniemi

Etsitkö osaavaa ja luotettavaa eläinlääkäriä Rovaniemellä? Olet oikeassa paikassa. Oulun Eläinklinikka tarjoaa asiantuntevaa ja laadukasta hoitoa lemmikkieläimellesi Oulun Kaakkurissa.

Eläinlääkäripalvelut koiralle Oulun Eläinklinikalta.

Metsokankaantie 3, 90420 Oulu

08 554 5850

Info@ouluek.fi

Tervetuloa eläinlääkärille Rovaniemen alueelta!

Eläinlääkäripalvelut Oulussa Oulun Eläinklinikka.

Oulun Eläinklinikka on täyden palvelun eläinlääkäriasema. Tarjoamme korkealaatuisia ja ammattitaitoisia eläinlääkäripalveluita Rovaniemen alueen koirille, kissoille, jyrsijöille, linnuille ja eksoottisille lemmikkieläimille klinikallamme Oulun Kaakkurissa.

Otamme päivittäin vastaan ajanvaraus- ja päivystyspotilaita aukioloaikojemme puitteissa.

Tarvitsetpa lemmikkieläimellesi perusterveydenhoitoa, kuten rokotuksia, terveystarkastuksen, hammaskiven puhdistuksen, tai vaativampaa erikoisosaamista, kuten röntgentutkimuksia, magneettikuvausta, kirurgisia toimenpiteitä, ortopediaa – löydät sen kaiken meiltä!

Lämpimästi tervetuloa!

Tutustu eläinlääkäripalveluidemme tarjontaan

Miksi Oulun Eläinklinikan eläinlääkäri Rovaniemellä?

Kattavat ja laadukkaat eläinlääkäripalvelut

Perusterveydenhoidosta erikoisosaamista ja -laitteistoa vaativiin hoitotoimenpiteisiin. Klinikallamme on myös laboratorio, joten laboratoriotutkimukset ja -vastaukset saadaan nopeasti.

Kokeneet ja osaavat eläinlääkärit

Ammattitaitoiset eläinlääkärimme ovat erikoistuneet moniin eri eläinlääketieteen aloihin, kuten kirurgiaan, neurologiaan, fysioterapiaan, ortopediaan, sisätauteihin, hammashoitoon ja käyttäytymiseen.

Modernit tilat
ja laitteet

Nykyaikaisesti ja monipuolisesti varusteltu klinikka. Meiltä löytyy monipuoliset kuvantamislaitteet: matalakenttämagneetti, suoradigitaalinen röntgen, moderni ultraäänilaite, hammasvälineistöt, hammasröntgen ja tähystyslaitteet.

Ystävällinen
asiakaspalvelu

Rakkaan lemmikin terveys voi aiheuttaa suurtakin huolta. Osaava henkilökuntamme kohtelee jokaista lemmikkiä ja hänen omistajaansa asiantuntevasti ja lämmöllä.

Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu

Näet sivuiltamme hinnat eri palveluille, yleisimmille toimenpiteille. Mikäli et löydä etsimäsi toimenpiteen hintaa, ota yhteyttä meihin ja kysy.

Eläinlääkäripäivystys
Rovaniemi

Kun hätä on suurin, silloin nopea apu on tarpeen. Meillä on eläinlääkäripäivystys Oulun Eläinklinikalla Rovaniemen lemmikeille ma-pe 7-23 ja la 9-20.

Varaa aika eläinlääkärille tai kysy lisää!

Haluatko varata ajan tiettyyn toimenpiteeseen tai kysyä lisää? Ota yhteyttä meihin. Palvelemme kaikkia Rovaniemen alueen lemmikkieläimiä!

Eläinlääkärin hinta Rovaniemi

Tarjoamme laadukkaita ja kattavia eläinlääkäripalveluita kohtuulliseen hintaan. Palveluidemme hinta riippuu hoidon tarpeesta ja laajuudesta.

Hintamme on kerrottu selkeästi ja läpinäkyvästi eri palveluiden sivuilla yleisimpien toimenpiteiden osalta. Mikäli et löydä etsimäsi toimenpiteen hintaa sivuiltamme, ota meihin yhteyttä ja kysy hintaa haluamallesi toimenpiteelle.

Meillä voit maksaa yleisimmillä maksukorteilla ja käteisellä. Käytössäsi on myös Klarna-laskutusmahdollisuus, jonka käyttäminen edellyttää positiivista luottopäätöstä.

Käytössämme on LähiTapiolan, Agrian ja Pohjantähden suorakorvauspalvelut. Muistathan ottaa suorakorvausta varten mukaan lemmikkisi vakuutusnumeron.

Eläinlääkäripalvelut kissalle, Oulun Eläinklinikka.

Tutustu lemmikin tietopankkiin – opi uutta lemmikistäsi!

Mikä on Addisonin tauti? Mitä on hyvä tietää kanin ummetuksesta? Mikä on kennelyskä? Miten toimia, jos koira tai kissa syö myrkkyä? Mitä on hyvä tietää lemmikkien ruoka-aine allergioista?

Näihin ja paljon muuhun löydät vastauksen kattavasta lemmikin tietopankistamme.

Kattavat eläinlääkäripalvelut Oulussa.

Usein kysytyt kysymykset – eläinlääkäri

Eläinlääkäri diagnosoi ja hoitaa sairaita tai loukkaantuneita eläimiä sekä antaa ennaltaehkäisevää hoitoa, kuten rokotuksia ja tarkastuksia. Eläinlääkäri myös neuvoo eläinten omistajia eläinten terveydestä ja hyvinvoinnista.

Muutokset ruokahalussa, käytöksessä, ulosteessa tai virtsassa voivat olla merkkejä sairaudesta.

Lemmikkisi tulisi käydä eläinlääkärissä säännöllisesti vuosittaisissa tarkastuksissa. Lisäksi, jos lemmikkisi oireilee, on loukkaantunut tai käyttäytyy poikkeavasti, se tulisi viedä eläinlääkärille mahdollisimman pian.

Eläinlääkäri tarkistaa lemmikkisi yleiskunnon ja suorittaa tarvittavat testit ja tutkimukset, jotta hän voi diagnosoida ongelman. Eläinlääkäri keskustelee kanssasi lemmikkisi terveydestä ja hyvinvoinnista ja antaa tarvittavat hoito-ohjeet.

Rokotukset auttavat ehkäisemään vakavia sairauksia, kuten rabiesta, tarttuvaa maksatulehdusta ja kissaflunssaa. Rokotukset ovat erityisen tärkeitä nuorille ja vanhoille lemmikeille, joilla on heikompi vastustuskyky.

Eläinlääkäri voi suositella lääkkeitä tai muita hoitokeinoja, kuten käyttäytymisterapiaa tai harjoittelua, jotta lemmikkisi oppii hallitsemaan pelkoaan tai ahdistustaan. On myös olemassa erilaisia ​​luonnollisia lääkkeitä ja lisäravinteita, jotka voivat auttaa lievittämään ahdistusta.

Jos lemmikkisi kuolee, voit pyytää eläinlääkäriltä apua hautaamisessa tai krematoinnissa. On myös tärkeää antaa aikaa surulle ja käsitellä menetystä. Joissain tapauksissa voit myös harkita lemmikkisi hautaamista kotiin tai lemmikkimuistomerkkiä muistoksi.

On olemassa monia vaihtoehtoja, kuten kaulapannat, suun kautta otettavat lääkkeet ja ihon alle annettavat lääkkeet. Lue lisätietoa punkeista koirilla ja kissoilla sekä eri lääkitysvaihtoehdoista.

Ota välittömästi yhteyttä eläinlääkäriin. Lue täältä tarkemmin myrkytyksistä koirilla ja myrkytyksistä kissoilla.

Lue uusimmat blogimme

Koiran lonkkakuvaus – Mitä siitä tulee tietää?

Koiran lonkkakuvaus on tärkeä toimenpide, jonka avulla voidaan tunnistaa ja hoitaa koirien lonkkaongelmia, sekä välttää suuremmat ongelmat tulevaisuudessa. Me kokosimme yhteen kattavan tietopankin koiran lonkkakuvauksesta. Lue kaikki aiheesta, ja varaa

Patellaluksaatio leikkaus hinta – Tutustu tietopakettiin

Patellaluksaatio, eli polvilumpion sijoiltaanmeno, on yksi yleisimmistä ortopedisista ongelmista koirilla, erityisesti pienillä roduilla. Lue, miten sitä hoidetaan ja paljonko patelluksaatioleikkaus maksaa. Tässä artikkelissa käsitellään seuraavia aiheita: Mikä on patelluksaatio? Patelluksaation

Ekinokokkilääkitys – Koiran matkustus

Ekinokokkilääkitys on äärimmäisen tärkeää huomioida, kun lähdet koiran kanssa matkalle tai tuot esimerkiksi rescue-koiran Suomeen. Ekinokokkitartunta voi tarttua lemmikin kautta myös ihmiseen. Jos koiralla havaitaan oireita tai epäillään ekinokokkitartuntaa, on

Löydät meidät
Oulun Kaakkurista

Oulun Eläinklinikka sijaitsee Kaakkurin ostoskeskuksen alueella osoitteessa Metsokankaantie 3, 90420 Oulu.

Aukioloajat

Ma-Pe 7-21 (päivystys 7-23)

La 9-17 (päivystys 9-20)

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Oulun Eläinklinikan eläinlääkärit palvelevat lemmikkejä ympäri Suomen

Oulun Eläinklinikka