Varaa aika  

Magneettikuvaus

Oulun Eläinklinikalla on otettu käyttöön uusi eläinten kuvaukseen suunniteltu magneettikuvauslaite. Eläinlääkärisi näkee nyt paremmin, mikä lemmikkiäsi vaivaa. Magneettikuvaus on röntgentutkimusta parempi tutkimus useissa sairauksissa, ja haitallisen säteilyn määrä on vähäisempi.

Jos lemmikilläsi on hermostoon liittyviä (neurologisia) oireita, magneettikuvauksen avulla nähdään helposti aivojen ja selkärangan hermojen rakenne ja mahdolliset viat. Se on erinomainen tutkimustapa kun selvitetään mistä lemmikin ontuminen tai jalkakivut johtuvat. Eläinlääkärisi voi käyttää sitä apuna myös kun lemmikkisi on vammautunut ja selvitetään vammojen laajuutta ja vaikeusastetta.

Hoidamme klinikallamme myös lähetepotilaita.  Tarkka kliininen tutkimus on kuitenkin tarpeen ennen magneettikuvausta, ja oireiden syyn mahdollisimman tarkka selvittäminen etukäteen auttaa kuvauksen suunnittelussa. Hyvillä esitiedoilla magneettikuvauksesta saa tarkemman ja se saadaan kohdistettua tarkennettuna oikeaan kohteeseen.

Asiantunteva henkilökuntamme vastaa lisäkysymyksiinne puhelimitse numerostamme 08-5545850 tai sähköpostitse: info@ouluek.fi

AJANVARAUS NETISSÄ: Sähköinen ajanvaraus
SOITA AJANVARAUS: (08) 554 5850
LISÄTIETOA: info@ouluek.fi